Join our professional team

At Competella we are always looking for skilled colleagues within Software development, System Engineering, Presales, Sales and Management.

Competella söker en Pre Sales Manager för Sverige

Vi letar efter dig som har gediget säljkunnande och teknikförståelse som gillar att jobba på en expansiv marknad med ny teknik för att lösa våra kunders behov. Competellas verksamhet växer och vi stärker nu upp vår organisation.

Competella är ett IT-bolag i teknikens framkant som utvecklar produkter för Microsoft Skype for Business. Vår produkter gör våra kunders verksamheter både effektivare och mer kommunikativa och möjliggör för företag och organisationer att gå från traditionella företagsväxlar till kommunikation baserat på multimedia och mobilitet.

Vår produktsvit, Competella Unified Communication Suite, innehåller system för kontaktcenter, telefonist och hänvisning och är helt byggd på Microsofts plattform för Unified Communication. Lösningen kan både erbjudas som en tjänst i molnet eller installeras hos kunden. Produktsuiten används idag av över 300 organisationer både i Norden och över hela världen. Bland kunderna finns bland annat några av Nordens största företag och organisationer.

Competella startades 2009, har idag 22 medarbetare med huvudkontoret i Stockholm och dotterbolag i Norge och Danmark.

Rollbeskrivning

Som Pre Sales Manager kommer du att vara en nyckelspelare för försäljningen i Sverige. Vi inriktar oss framförallt på medelstora och stora organisationer och många gånger är det IT-chefen eller telefchefen som vi träffar på företaget. Competella har en indirekt säljmodell vilket innebär att du kommer arbeta tillsammans med våra partners men rollen innebär också att ha kontakt med våra befintliga kunder samt att delta i marknadsaktiviteter för att attrahera nya kunder (direct touch). Du blir en del av vårt internationella säljteam och kommer bli en viktig länk mellan våra kunder och vår produktorganisation. I arbetet ingår bland annat:

 • Ge säljstöd och produktinformation till våra partners
 • Var med att skapa lösningar i kundens miljöer
 • Presentera och demonstrera vårt företag, koncept och produkter för nya kunder och partners
 • Försäljnings- och marknadsaktiviteter mot kunder och/eller ihop med partners
 • Offerter och prissättning, svara på kravspecifikationer och upphandlingar
 • Delta på utställningar och mässor
 • Uppdatera sälj och marknadsmaterial
 • Besöka nya och befintliga kunder samt partners
 • Skapa förtroende och långsiktiga relationer med våra kunder samt partners

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom IT eller teknik gärna t.ex. högskola, IHM eller motsvarande
 • Goda säljresultat från komplex försäljning av tekniskt avancerade produkter eller tjänster
 • 5 års erfarenhet av säljarbete, gärna från i en produktorganisation
 • Erfarenhet av relationer med kunder på chefs-nivå: IT chefer, CIO, CFO, CEO
 • Meriterande med erfarenhet av telefonilösningar t.ex. Microsoft Lync-Skype for Business eller IP telefoni
 • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Du trivs med trycket i ett expanderande företag med global verksamhet i teknikens framkant. Naturligtvis är du både strukturerad och självgående samt affärsmässig. Du har ett stort teknikintresse och en god förståelse för tekniska lösningar och funktioner. Du gillar att arbete i ett team och ser det som en fördel att arbeta i en mindre och informell organisation med högkvalitativa teknikprodukter. Du är en skicklig nätverkare som skapar förtroende i umgänget med andra. Körkort är ett krav. Arbetet kan innebära resor, som ett led i att vara nära kunderna och övriga medarbetare.

Vad vi kan erbjuda dig

Competella är ett innovativt och dynamiskt företag med storbolagskostym samtidigt med det lilla företagets flexibillitet och snabba beslutsvägar. Bland våra kunder finns de mest attraktiva företagen i Europa, USA och Norden och vi växer starkt. Competella är ett bolag där vi eftersträvar balans mellan privatliv och arbetsliv. Vi ligger mitt i city och erbjuder marknadsmässiga villkor.

Tjänsten som Pre Sales Manager för Sverige har en central och strategisk betydelse för vår utveckling på Nordiska marknaden. Du blir en del av ett framgångsrikt team med gedigen branscherfarenhet.  Du kommer ha kontakt med alla delar i företagets organisation och delta i diskussioner exempelvis runt kundprojekt, nya produkter, marknadsstrategier och prismodeller.

Vi kan erbjuda ett mycket stimulerande jobb där intresset från marknaden gällande Skypebaserade företagslösningar är mycket stort.

Välkommen in med din ansökan idag!

Skicka CV och personligt brev till kfr@sam-int.com. Märk din ansökan ”Pre Sales Manager Competella”. Urval sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Franke 070-787 11 59.

Sökord: Pre Sales, Pre Sales Manager, IT-säljare, Telecom-säljare, Säljare IT, Säljare IP Telefoni, Sales Unified Communication, Sales Lync, Sales Skype, Teams, Partner Sales MS, Competella

Supporttekniker till Competella

Competella utvecklar programvaruprodukter inom områdena Unified Communication och Multimedia. Lösningarna baseras på Microsoft Skype for Business/Lync och hjälper stora som små företag att kommunicera effektivt genom att kombinera klassisk telefoni med ny teknik som Röststyrning, Chat, Video och Presence. Vi har ett tätt samarbete med Microsoft och våra produkter är certifierade för Skype for Business. Competella har kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vår partnersupportavdelning med en supporttekniker. Competella har återförsäljare som säljer, installerar och supportar våra produkter. Antalet kunder och återförsäljare växer och vi ser ett ökat intresse från marknader även utanför Europa.  I arbetet ingår att ta emot och lösa supportärenden från våra kunder och partners men också vara en länk till vår utvecklingsavdelning för avancerad felsökning och ge förslag på förbättringar av vår produktsuite. I arbete kan även ingå att testa och utvärdera nya versioner och verifiera felrättningar. Jourarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

 • Du har arbetat 2-3 år inom IT-support för programvaror och produkter
 • Du bör ha kunskaper om nätverk och Windows Server
 • Du bör ha erfarenhet av MS Exchange och Active Directory
 • Du måste behärska Svenska och Engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Du är noggrann, kundorienterad och håller dig à jour med den tekniska utvecklingen. Du har hög social kompetens och kan jobba i team. Samtidigt har du ett eget ”driv” och kan arbeta självständigt.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en kreativ miljö där du får jobba med system i teknikens framkant. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm med trevliga omgivningar. Du får vara med om att utveckla och kvalitetssäkra moderna produkter från idéstadiet till dess att de marknadsförs och säljs. Du arbetar med frihet under eget ansvar. Vår utlandssatsning kan ge dig nya erfarenheter och möjlighet till resor.

Välkommen in med din ansökan idag!

Skicka CV och personligt brev till kfr@sam-int.com. Märk din ansökan ”Supporttekniker Competella”. Urval sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Franke 070-787 11 59.

Sökord: Support tekniker, Support Technician, Support, Telecom-support, Support IP Telefoni, Unified Communication, Lync, Skype, MS, Competella

Want to join our team?

;