Webinar - få de sidste nyheder om din Competella løsning

If you want the recording from the webinar, please fill in below.

Få de sidste nyheder om din Competella løsning

 

Microsoft Teams er i løbet af 2020 lynhurtigt blevet en central platform for mange virksomheder i Danmark; og hos Competella tror vi Teams er kommet for at blive. Mange holder dagligt video-møder i Teams mv., men hvordan kan Teams også blive virksomhedernes telefoniplatform og afløse den telefoniløsning man måtte benytte i dag. 

If you want the recorded version of any of the webinars please fill in the interest in the end of the page. 

På dette Webinar har vi fokus på hvordan man kan tilgå Competellas produkter i en ægte SaaS løsning; tilbudt, driftet og vedligeholdt 100% af Competella.  

Vi tilbyder 2 x Webinar af 60 min varighed.

 

Webinar 1 - teknik tirsdag d. 24. november 2020 10:00 – 11:00 CET

Her har vi bl.a. fokus på: Hvad er Competella SaaS for Teams egentlig for noget; hvad består den af og hvordan får man tilgang til løsningen (rent teknisk)? Hvor lang tid tager det at blive Onboardet løsningen; herunder hvordan får man sin nuværende Competella løsning ”over på” SaaS løsningen og hvordan går man efterfølgende ”Live” på SaaS løsningen?  Hvordan ser Competella løsningen ud efter Onboarding (Admin portal)? Hvilke Competella produkter er frigivet i dag; hvilke funktioner er klar nu og mangler der nogen? 

 

Dele af dette Webinar bliver afholdt på engelsk, og slides/skærmbilleder vil ligeledes være på engelsk. 

Webinaret bliver i fællesskab afholdt af Karim Loukili – Solution Architect & Bjarne Henriksen – Salgschef   

 

Webinar 2 - salg torsdag d. 26. november 2020 10:00-11.00 CET   

Her har vi bl.a. fokus på: Hvad er Competella SaaS for Teams egentlig for noget; hvad er frigivet i dag, hvordan ser Roadmap ud? Er vi klar eller mangler der noget? Hvad koster det, hvad indgår i prisen og hvordan migrerer man sin nuværende Competella løsning til SaaS (rent økonomisk)? DEMO - hvordan ser en Competella løsningen efterfølgende ud (set fra agenternes side)? Prøv det – det er både gratis og risikofrit! Når nu Competella tilbyder, drifter og 100% vedligeholder løsningen, hvilken rolle har en Competella Partner så? Når det så kører, hvad sker der så fremadrettet? 

 

Dette webinar vil være på dansk, men udvalgte slides/skærmbilleder kan være på engelsk. 

Webinaret afholdes af Bjarne Henriksen – Salgschef. 

Posted by : Sofia Svensson