Join our professional team

At Competella we are always looking for skilled colleagues within Software development, System Engineering, Presales, Sales and Management.

Supporttekniker till Competella

Competella utvecklar programvaruprodukter inom områdena Unified Communication och Multimedia. Lösningarna baseras på Microsoft Skype for Business/Lync och hjälper stora som små företag att kommunicera effektivt genom att kombinera klassisk telefoni med ny teknik som Röststyrning, Chat, Video och Presence. Vi har ett tätt samarbete med Microsoft och våra produkter är certifierade för Skype for Business. Competella har kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vår partnersupportavdelning med en supporttekniker. Competella har återförsäljare som säljer, installerar och supportar våra produkter. Antalet kunder och återförsäljare växer och vi ser ett ökat intresse från marknader även utanför Europa.  I arbetet ingår att ta emot och lösa supportärenden från våra kunder och partners men också vara en länk till vår utvecklingsavdelning för avancerad felsökning och ge förslag på förbättringar av vår produktsuite. I arbete kan även ingå att testa och utvärdera nya versioner och verifiera felrättningar. Jourarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

  • Du har arbetat 2-3 år inom IT-support för programvaror och produkter
  • Du bör ha kunskaper om nätverk och Windows Server
  • Du bör ha erfarenhet av MS Exchange och Active Directory
  • Du måste behärska Svenska och Engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Du är noggrann, kundorienterad och håller dig à jour med den tekniska utvecklingen. Du har hög social kompetens och kan jobba i team. Samtidigt har du ett eget ”driv” och kan arbeta självständigt.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en kreativ miljö där du får jobba med system i teknikens framkant. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm med trevliga omgivningar. Du får vara med om att utveckla och kvalitetssäkra moderna produkter från idéstadiet till dess att de marknadsförs och säljs. Du arbetar med frihet under eget ansvar. Vår utlandssatsning kan ge dig nya erfarenheter och möjlighet till resor.

Välkommen in med din ansökan idag!

Skicka CV och personligt brev till kfr@sam-int.com. Märk din ansökan ”Supporttekniker Competella”. Urval sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Franke 070-787 11 59.

Sökord: Support tekniker, Support Technician, Support, Telecom-support, Support IP Telefoni, Unified Communication, Lync, Skype, MS, Competella

Want to join our team?

;