Connect21

Meet us at Connect21! Request a free ticket!

On May 19th its time for the Swedish magazine Telekom Idags yearly event - Connect21. 

This year Competella and Telia will have a session and talk about how to get the telephony into Teams.

Below is a more detailed description of the presentation at 14:45 - Ta med telefonin in i Teams. The event is in Swedish. 

Plattformen Microsoft Teams har säkert i ett års tid upptagit merparten av din tid i dessa distansarbetstider. Men vet du att man kan ta Teams ett steg längre för att få ännu mer nytta av plattformen? Genom att knyta ihop telefoni, telefonisttjänster, kontaktcenter och mobiler med Teams visar Competella och Telia på hur man med gemensamma lösningar kan jobba på ännu smartare sätt.

We have some tickets that we can give out for free if you tell us before May 16th. Just send your interest below. 

 

Talare:

JOHN KJÖLBYE HANSEN, Modern Workplace Business Architect, Telia

John Kjölbye Hansen är lösningsarkitekt inom den digitala arbetsplatsen på Telia. Han hjälper kunder att få insikter och ta fram lösningar, alltid med fokus på båda användare och verksamheten. John har tidigare bland annat jobbat som global applikationsansvarig på Ericsson, UC expert på Microsoft, samt senior konsult på UClarity. Han är en uppskattat talare med glimten i ögat och har tidigare presenterat till exempel på Microsoft TechDays och Teamsdagen.

KARIN LINDBERG, Head of sales, Competella

Karin Lindberg är försäljningsansvarig för Competella i Sverige sedan 2018. Hennes tidigare erfarenheter från telekom och försäljning, främst inom collaboration och kontaktcenter kombineras här med Competellas tjänster för telefonist- och kontaktcenter för telefoni i Microsoft Teams. Innan Karin kom till Competella jobbade hon på Telia.

Posted by :